Składniki podgrzybki (Xerocomus badius) 60 % woda ocet spirytusowy cukier sól cebula marchew przyprawy aromatyczno-smakowe Wartości odżywcze w 100 g (po odsączeniu) Wartość energetyczna 146 kJ / 35 kcal Tłuszcz < 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g Węglowodany 6,0 g w tym cukry 6,0 g Błonnik 2,2 g Białko 1,0 g Sól 0,79 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 146.00000 Wartość energetyczna (kcal) 35.00000 Tłuszcz (g) 3 < 0.50000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3 < 0.10000 Węglowodany (g) 6.00000 w tym cukry (g) 6.00000 Błonnik (g) 2.20000 Białko (g) 1.00000 Sól (g) 0.79000 Przechowywanie Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii produkcji na boku wieczka. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około + 4 °C i spożyć w ciągu 7 dni. Warunki przechowywania Maks. temp. °C 4 Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta "PROVITUS" Dąbrowscy, Malesa Spółka Jawna 05-250 Radzymin, ul. Weteranów 149 Kontakt "PROVITUS" Dąbrowscy, Malesa Spółka Jawna Adres kontaktowy 05-250 Radzymin, ul. Weteranów 149 Adres zwrotny "PROVITUS" Dąbrowscy, Malesa Spółka Jawna 05-250 Radzymin, ul. Weteranów 149 Waga Waga brutto 496 Marka Provitus Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu dzień/dni 7 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 260 Masa po odsączeniu 200 Rozmiar opakowania 260 Rodzaj opakowania Typ Słoik Nazwa produktu uregulowana prawnie Podgrzybki marynowane. Produkt pasteryzowany Marka standaryzowana Marka Provitus Waga od dostawcy Gross Weight 496 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) Gramów