Gorące śródziemnomorskie słońce, pozostawi na Twojej skórze opaleniznę. Brukowane, wąskie uliczki, prowadzące w górę i w dół, zaprowadzą Cię do miejsc nieznanych turystom, gdzie jadają i odpoczywają podczas sjesty miejscowi. A może pochłonie Cię lekcja ognistego flamenco? A po intensywnej nauce spoczniesz w jednym w barów tapas na pyszne wino i przekąski ? Hiszpania to kraj, który na każdym kroku ma do zaoferowania morze możliwości. Słodkie churros, pikantne chorizo, świeże warzywa. Możliwości są nieograniczone. Jednym z dobrych wyborów będzie Hiszpański ser kozi z winem. Już sama nazwa jest obiecująca. Gładka struktura z fioletowo - czerwoną skórką to bogactwo smaku i aromatu. Skórka sera zawiera w sobie czerwone wino, doskonale wpływając na jego walory. Łagodny i delikatny smak z wyczuwalną delikatnie kwaskową nutą z wina, zachęca do spróbowania. Czerwone wino miesza się z aromatem dojrzewającego koziego sera. Połączysz go z wieloma dodatkami i potrawami, o których nie będziesz mógł zapomnieć.