Wędlina podrobowa, salceson w osłonce naturalnej, kształt nadany przez osłonkę, wysoka zawartość smacznego mięsa z głów, przyprawy naturalne. Pamiętasz jeszcze ten smak tradycyjnych, polskich wędlin polskich pachnących aromatycznymi przyprawami i ziołami … Właśnie takie są wędliny produkowane w Systemie QAFP: przygotowane na bazie sprawdzonych, tradycyjnych receptur, z wyselekcjonowanego mięsa najwyższej jakość, z dodatkiem naturalnych kompozycji przypraw i ziół bez wspomagaczy smaku, Użycie tylko najwyższej jakości składników oraz unikalna, tradycyjna receptura zapewniają wyrobom QAFP wysoką zawartość mięsa, a wędzenie w odpowiednich warunkach nadaje certyfikowanym produktom niepowtarzalny smak i wyjątkowy aromat. Produkt świeży. Zalecamy spożyć w przeciągu dwóch dni od momentu dostawy. Produkty są krojone i zapakowane w pergamin przez przez naszych dostawców tuż przed odbiorem zamówienia. Każde opakowanie posiada etykietę Frisco.