Prawdziwe włoskie lody na bazie śmietany i jaj o wyjątkowo prostym składzie i tradycyjnym smaku. W 1950 roku lody Barattolino rozpoczęły włoską rewolucję, kiedy stały się pierwszym lodem dostępnym w opakowaniu familijnym, wprowadzając innowacje w okresie, w którym lodówko-zamrażarki dopiero zaczynały znajdować się we włoskich domach. Dziś można go znaleźć w 17 różnych smakach i stał się symbolem lodów we Włoszech. Spróbuj tych niezwykłych lodów i przenieś się do słonecznej Italii, gdzie lody to prawdziwa tradycja i narodowe dziedzictwo, bo kto z nas nie słyszał o włoskich gelato. Co roku miliony ludzi na całym świecie spędza swoje wymarzone wakacje rozkoszując się tym wyjątkowym deserem. W tym opakowaniu kryje się magia prawdziwych włoskich lodów, do których produkcji używane są składniki pochodzące z różnych części tego pięknego państwa, co sprawia, że ich jakość jest nieporównywalna do żadnych innych. Posmakuj Włoch - posmakuj lodów Sammontana.