Wegański Sznycel od Garden Gourmet to roślinny produkt, wyróżniający się delikatnością i chrupiącą panierką, który powstał na bazie białka sojowego. W 100% Wegański Sznycel stanowi ciekawą alternatywę dla mięsa i jest idealną propozycją dla osób, które chcą je ograniczyć w diecie. Produkt zapewnia odpowiednią ilość białka oraz błonnika, a zarazem cechuje się doskonałym smakiem. Ze względu na swój delikatny aromat, przypadnie do gustu każdemu. Roślinny Sznycel Garden Gourmet można podawać jako danie główne z tradycyjnym puree ziemniaczanym oraz wybraną surówką. Ponadto, porcjowany odnajdzie się jako składnik różnego rodzaju kanapek, sałatek lub wrapów. Może być podawany na wiele sposobów, dzięki czemu nigdy się nie znudzi. Jego chrupiąca panierka i wyważony smak sprawiają, że wszyscy członkowie rodziny w nim zasmakują. Roślinny Sznycel w panierce powinien zagościć w diecie wszystkich osób poszukujących pożywnych, a zarazem smacznych posiłków stanowiących alternatywę dla dań mięsnych. Sznycel Wegański Garden Gourmet jest bardzo prosty w przygotowaniu. Wystarczy smażyć go na oleju przez około 7-9 minut (od czasu do czasu obracając) lub piec w piekarniku w 180 stopniach przez około 9-11 minut. Garden Gourmet Sznycel Roślinny to: • pyszny obiad w kilka minut, • źródło białka i błonnika, • doskonała alternatywa dla kotleta schabowego, • produkt odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób ograniczających mięso. Wypróbuj Sznycla Roślinnego w swojej kuchni i odkryj walory produktów roślinnych!