Polędwica z komina - plastry Wierzejki to wyjątkowy smak najlepszej jakości mięsa wieprzowego, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Wyrób został poddany wędzeniu oraz parzeniu, dzięki czemu odznacza się niesamowitym aromatem i naturalnym smakiem. Idealnie pasuje na kanapki. Dzięki swej uniwersalności polędwica rewelacyjnie pasuje do wielu potraw - zarówno tych na zimno, jak i na ciepło. Z jej wykorzystaniem można wyczarować wspaniałe zapiekanki, dania z makaronem czy różnego rodzaju przekąski. Polędwica wieprzowa to wyrób, który idealnie pasuje jako składnik kanapek i wielu innych dań. Jego wyjątkowy smak i aromat znajduje wiele zastosowań w każdej kuchni. Produkt świeży. Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy. Polędwica z komina - różnorodne wykorzystanie: Wyjątkowy smak doprawi kanapki Obowiązkowy składnik wszelkich zapiekanek Produkty są krojone i zapakowane w pergamin przez przez naszych dostawców tuż przed odbiorem zamówienia. Każde opakowanie posiada etykietę Frisco.