PODLASKI Pasztet belgijski z dodatkiem wątróbki z kurcząt

PODLASKI Pasztet belgijski z dodatkiem wątróbki z kurcząt
2,82zł

Składniki woda wątroba z kurcząt 24 % tłuszcz wieprzowy 18 % serca z kurcząt 12 % skórki z kurcząt 6 % cebula kasza manna (z pszenicy) mleko w proszku sól mieszanka przyprawowa „Belgijska” (warzywa suszone (marchew, pasternak, cebula, pietruszka liść, cykoria), hydrolizat białka kukurydzianego, maltodekstryna, wzmacniacz smaku: E 621) białko sojowe przyprawy cukier przeciwutleniacz: E 316 serwatka w proszku (z mleka) substancja konserwująca: E 250 Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Soja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w: 100 g Wartość energetyczna 873 kJ / 211 kcal Tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g Węglowodany 2,6 g w tym cukry 0,9 g Białko 8,0 g Sól 1,2 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 873.00000 Wartość energetyczna (kcal) 211.00000 Tłuszcz (g) 18.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 7.00000 Węglowodany (g) 2.60000 w tym cukry (g) 0.90000 Białko (g) 8.00000 Sól (g) 1.20000 Przechowywanie Najlepiej spożyć przed: data i nr partii podane na spodzie lub boku opakowania. Przechowywać w temp. od +4°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni. Warunki przechowywania Min. temp. °C 4 Maks. temp. °C 25 Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta DROSED SA, 08-110 Siedlce, ul. Sokołowska 154 Kontakt DROSED SA Adres kontaktowy 08-110 Siedlce, ul. Sokołowska 154 Adres zwrotny DROSED SA, 08-110 Siedlce, ul. Sokołowska 154 Waga Waga brutto 188 Marka Podlaski O marce Podlaski Ulubiony od 1977 Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu dzień/dni 2 Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 160 Rozmiar opakowania 160 Rodzaj opakowania Typ Puszka Rodzaj materiału opakowania Opakowanie 40 - Stal Nazwa produktu uregulowana prawnie Pasztet belgijski drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana. Marka standaryzowana Marka Podlaski Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów