Królewska sardynka w sosie pomidorowym. Masa netto: 240 g Masa po odsączeniu: 156 g Składniki Ryba - Sardynka (Sardinia Pilchardus, dziko złowiona z pomocą włoku pelagicznego, strefa połowa FAO 34, Środkowo Wschodni Atlanty) - 65%, sos pomidorowy (woda, przecier pomidorowy - 5%, cukier, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól, regulator kwasowości - kwas octowy, przyprawy) - 35%. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 710 kJ/174 kcal Tłuszcz: 10 g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g Węglowodany: 5 g - w tym cukry: 2,8 g Białko: 15 g Sól: 1,2 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze: od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze: od 0°C do +6°C, nie dłużej niż 24 godziny.