Makaron jajeczny z kurkumą - krajanka Składniki mąka PSZENNA, pasteryzowana masa jajowa 5%, woda, przyprawa: kurkuma 0,05% Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g po przygotowaniu zgodnie z instrukcją Wartość energetyczna 1502 kJ /354 kcal Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g Węglowodany 73 g w tym cukry 2,4 g Błonnik 3 g Białko 12 g Sól <0,01 g Metoda przygotowania Do gotującej się i osolonej wody wrzucać stopniowo makaron , nie przerywając wrzenia. Od czasu do czasu mieszając. Gotować na wolnym ogniu od 2 do 5 minut. Odcedzić i przelać zimną wodą. Warunki przechowywania Przechowywać w suchym, przewiewnym i zaciemnionym miejscu Producent/Dystrybutor Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o. o. ul. Jutrzenki 156 02-231 Warszawa przez Makarony Babuni Ryszard Kaczorowski ul. Wojska Polskiego 1a 42-240 Rudniki Środki ostrożności Do gotującej się i osolonej wody wrzucać stopniowo makaron , nie przerywając wrzenia. Od czasu do czasu mieszając. Gotować na wolnym ogniu od 2 do 5 minut. Odcedzić i przelać zimną wodą. Dodatkowe informacje Numer weterynaryjny