MELVIT Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba

MELVIT Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba
4,83zł
Od MELVIT dostarczony przez MELVIT

Składniki mąka pszenna razowa Zalecenia dla alergików Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza suchego produktu w 100 g Wartość energetyczna 1404 kJ/ 332 kcal Tłuszcz 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g Węglowodany 63 g w tym cukry 0,5 g Błonnik 7,6 g Białko 11 g Sól <0,01 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1404.00000 Wartość energetyczna (kcal) 332.00000 Tłuszcz (g) 2.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.30000 Węglowodany (g) 63.00000 w tym cukry (g) 0.50000 Błonnik (g) 7.60000 Białko (g) 11.00000 Sól (g) 3 < 0.01000 Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki Adres internetowy www.melvit.com.pl Kontakt MELVIT S.A. Adres kontaktowy ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Email kontaktowy handel@melvit.com.pl Adres zwrotny MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa tel. /+48 29/ 760 98 51 fax /+48 29/ 760 98 41 handel@melvit.com.pl www.melvit.com.pl Waga Waga brutto 1005 Marka Melvit Format oznakowania alergenów Tłusty druk Numer fax +48297609841 Dodatkowe informacje www.thermomix.pl Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 1 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Kraj pochodzenia: Polska. Rozmiar opakowania 1 Rodzaj opakowania Typ Torebka papierowa Przepisy Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Składniki: 450 ml wody, 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 40 g drożdży, 2 łyżeczki soli, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka cukru. Sposób przygotowania: Do Thermomixa wlać 450 ml wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 2 min/37°C/obroty 2. Dodać 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 2 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min., następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 37 x 12 x 7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min., następnie wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Nazwa produktu uregulowana prawnie Mąka pszenna razowa Marka standaryzowana Marka Melvit Telefon kontaktowy +48297609851 Jednostka (tekst opisowy) kg Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Kilogramów Język produktu Język danych polski Główny język opisu polski

Kup także w

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog