Pierogi ze szpinakiem. • Ręcznie robione • Bez konserwantów Składniki szpinak 38%, mąka pszenna, woda, ser biały, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól, woda), olej rzepakowy, sól, przyprawy, margaryna, pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa. Zawartość farszu: 45%. Zawartość szpinaku w farszu: 84%. Informacje dla alergików Produkt może zawierać: jaja, seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 758 kJ / 180 kcal Tłuszcz: 4,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,87 g Węglowodany: 28 g - w tym cukry: 1,1 g Białko: 5,6 g Sól: 0,74 g Metoda przygotowania Wystarczy podgrzać. Najlepiej wrzucić do wrzącej, lekko osolonej wody. Wyjąć natychmiast po wypłynięciu. Nie gotować. Warunki przechowywania Przechowywać w temp.: 0-6°C. Po otwarciu przechowywać nie dłużej niż 24h.