Kozi jogurt jagodowy. Składniki mleko kozie pasteryzowane łącznie z laktozą, wsad jagodowy 15% (jagody 35%, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, skrobia ryżowa, aromat jagody, koncentrat z marchwi, winogron i aronii, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, substancja zagęszczająca pektyna, regulatory kwasowości: cytrynian sodu, cytrynian wapnia), cukier, skrobia ryżowa, żelatyna wieprzowa, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 389 kJ/93 kcal Tłuszcz: 2,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g Węglowodany: 13,5 g - w tym cukry: 10 g Białko: 3,5 g Sól: 0,09 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.