Składniki ścinki z łososia atlantyckiego (Salmo salar - wyhodowane w Norwegii) sól regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu, octany sodu Zalecenia dla alergików Ryba Zawiera Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 730 kJ/175 kcal Tłuszcz 10 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g Węglowodany 0,2 g w tym cukry 0,1 g Białko 21 g Sól 3,3 g Kwasy tłuszczowe omega-3 w 100 g produktu: 1,5 g EPA: 233 mg DHA: 373 mg Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 730.00000 Wartość energetyczna (kcal) 175.00000 Tłuszcz (g) 10.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1.40000 Węglowodany (g) 0.20000 w tym cukry (g) 0.10000 Białko (g) 21.00000 Sól (g) 3.30000 Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) 1.50000 w tym DHA (kwas dokozaheksaenowy) (g) 0.37300 w tym EPA (kwas eikozapentaenowy) (g) 0.23300 Kraj Kraj pochodzenia Norwegia Cechy źródło kwasów tłuszczowych Omega 3 wędzony naturalnym dymem olchowo-bukowym idealny na śniadanie i jako przekąska do pracy Przechowywanie Temperatura przechowywania: od -1°C do +4°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni. Warunki przechowywania Min. temp. °C -1 Maks. temp. °C 4 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Koral S.A. (A) Zakład Produkcyjny w Tczewie, ul. Za Dworcem 13, 83-110 Tczew, Polska (B) Zakład Produkcyjny w Kukini, Kukinia 43, 78-111 Ustronie Morskie, Polska Symbol zakładu produkcyjnego (A lub B) podano w numerze partii. Kontakt Koral S.A. Adres kontaktowy ul. Za Dworcem 13, 83-110 Tczew, Polska Adres zwrotny Koral S.A. ul. Za Dworcem 13, 83-110 Tczew, Polska Waga Waga brutto 122 Marka Koral O marce Koral morze smaków! Format oznakowania alergenów Podkreślenie Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 90 Oświadczenia żywieniowe źródło kwasów tłuszczowych Omega 3 Rozmiar opakowania 90 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Łosoś wędzony na zimno sałatkowy Marka standaryzowana Marka Koral Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów