Solone filety ze śledzia atlantyckiegobez skóry w zalewie Składniki filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry, solone (50%) [filety ze ŚLEDZIA ATLANTYCKIEGO bez skóry (Clupea harengus), woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy; cukier, maltodekstryna, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu, stabilizator: kwas jabłkowy, substancja konserwująca : benzoesan sodu], zalewa 50% (woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu). Informacje dla alergików Produkt może zawierać JAJA, GORCZYCĘ, SOJĘ, MLEKO, SELER i GLUTEN (z PSZENICY i OWSA) Wartości odżywcze Wartość odżywcza po odcieku w 100 g Wartość energetyczna 509 kJ / 122 kcal Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g Węglowodany 0,6 g w tym cukry 0,6 g Białko 11 g Sól 6 g Metoda przygotowania Spożyć po odsączeniu zalewy Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od 0°C do 8°C. Producent/Dystrybutor Scamark Polska Sp. z o.o. Środki ostrożności Spożyć po odsączeniu zalewy Dodatkowe informacje Numer weterynaryjny PL 22021804 WE