Ser pleśniowy owczy Le Brebiou des Pyrenees Ser pleśniowy wyprodukowany we Francji, miękki ser z naturalną skórką, wytwarzany z pasteryzowanego mleka owczego. 23% tłuszczu w suchej masie. Składniki Pasteryzowane mleko owcze, sól, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, barwnik (na skórce) E160b. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1123 kJ / 271 kcal Tłuszcz 23,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,0 g Węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g Białko 16 g Sól 1,5 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od 1°C do 6°C. Spożyć w ciągu 3 dni od daty zapakowania. Producent/Dystrybutor Fromageries des Chaumes (Filiale Bongrain) 155 Avenue Rauski - BP 5 64110 Jurançon Pyrénées-Atlantiques Aquitaine, France