Zupa tajska z zielonym curry. Ostra zupa kuchni tajskiej przygotowana na bazie zielonego curry. Intensywny smak nadają jej wyjątkowo aromatyczne składniki. Składniki woda, cukinia, śmietana, ziemniaki, pieczarki, groszek zielony, cebula, fasolka szparagowa zielona, zielona pasta curry 0,2% (zielone chilli, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, galangal, kmin, kolendra), trawa cytrynowa, sól. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 149 kJ / 36 kcal Tłuszcz: 2,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 3,4 g - w tym cukry: 0,7 g Białko: 1,0 g Sól: 0,5 g Metoda przygotowania Zupę wystarczy podgrzać w rondelku lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750 W). Uwaga przy zdejmowaniu górnej folii – zupa może być bardzo gorąca! Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze 2-5 °C, a po otwarciu spożyć w ciągu dwóch dni. Producent/Dystrybutor Eat Me Sp. z o.o. ul. Krakowskie Przedmieście 14 00–325 Warszawa Solec 29k, 05-532 Baniocha 512 007 747 (zamówienia) 500 724 007 (zamówienia) 786 866 350 (księgowość) biuro@eatme.pl