Onigiri - Tuńczyk. Składniki ryż gotowany 75% mirin (woda, wino ryżowe, drożdże) ocet ryżowy tuńczyk pospolity (Thunnus thynnus) 10% majonez (olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, zioła) woda, żółtko jaja kurzego) sałata cebula dymka biały sezam czarny sezam papryka wędzona boczniak cukinia por marchew papryka Informacje dla alergików Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, gluten. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 839 kJ/200 kcal Tłuszcz: 6,4 g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,8 g Węglowodany: 31 g - w tym cukry: 4,3 g Białko: 6,2 g Sól: 0,7 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze: 2-8°C.