Składniki mąka PSZENNA kapusta kwaszona (19%) (kapusta biała, sól) woda kapusta biała (3%) oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy) cebula sól pieczarki (0,8%) boczniak ostrygowaty (0,7%) maślak zwyczajny (0,3%) pieczarki suszone (0,3%) błonnik roślinny substancja konserwująca: sorbinian potasu przyprawy (zawierają GORCZYCĘ, SELER) aromat Zalecenia dla alergików Seler Zawiera Jaja Może zawierać Mleko Może zawierać Gorczyca Zawiera Sezam Może zawierać Soja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g Wartość energetyczna 793 kJ / 188 kcal Tłuszcz 4,1 g w tym kwasy nasycone 0,7 g Węglowodany 31 g w tym cukry 2,7 g Białko 5,3 g Sól 1,2 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 793.00000 Wartość energetyczna (kcal) 188.00000 Tłuszcz (g) 4.10000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.70000 Węglowodany (g) 31.00000 w tym cukry (g) 2.70000 Białko (g) 5.30000 Sól (g) 1.20000 Cechy Laur Klienta 2018 bez wzmacniaczy smaku ciasto z polskiej mąki delikatne ciasto Przechowywanie Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. Warunki przechowywania Min. temp. °C 0 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Kontakt Virtu Production sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Adres zwrotny Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Waga Waga brutto 1037 Marka Virtu Dodatki Wzmacniacze smaku Nie zawiera Format oznakowania alergenów Wielkie litery Instrukcje dotyczące przyrządzenia Instrukcje dotyczące przyrządzenia Ogólnie Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania. Gotować we wrzątku Od postaci schłodzonej Garnek: wrzucić do 2,5 l osolonej, wrzącej wody i gotować na wolnym ogniu przez około 3 minuty nie doprowadzając do wrzenia. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci schłodzonej Patelnia: na rozgrzanym oleju do zrumienienia przez około 7 minut. Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 1 Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 1 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Uszka z kapustą i grzybami. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce cieplnej do temperatury minimum +80°C w środku. Uszka z kapustą, pieczarkami, boczniakiem ostrygowatym i maślakiem zwyczajnym. Marka standaryzowana Marka Virtu Jednostka (tekst opisowy) kg Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Kilogramów