Stek wołowy z antrykotu. Sezonowany 21 dni. Steki z Łukowa poddawane są procedurze dojrzewania (sezonowania). To złożony proces, który – w wyniku stworzenia optymalnych warunków związanych m.in. z właściwą temperaturą, wilgotnością i cyrkulacją powietrza – pozytywnie wpływa na smakowitość mięsa – zyskuje ono wówczas intensywny smak, jest niezwykle aromatyczne, miękki, kruche i ma odpowiednią strukturę. Pochodzenie: Polska Wiek sztuki: do 24 m-cy Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Producent/Dystrybutor Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. ul. Przemysłowa 15 21-400 Łuków tel. (25) 798 24 01 e-mail: sekretariat@zmlukow.pl Zakład Produkcyjny w Śmiłowie Śmiłowo, ul. Przemysłowa 4, 64-810 Kaczory tel. +48 67 28 14 140