Kruchy schab w aksamitnym sosie pieczeniowym w towarzystwie ziemniaczanych klusek śląskich z charakterystyczną dziurką podawany z buraczkami. Składniki kluski śląskie 30% (ziemniaki, skrobia, sól), buraczki 30% (buraki 87,2%, woda, cukier, masło, mąka pszenna, ocet, sól, pieprz czarny), schab pieczony 20% (schab wieprzowy 95,8%, olej rzepakowy, sól, czosnek, przyprawy), sos pieczeniowy 20% (sos własny, woda, mąka pszenna, czosnek, sól, przyprawy). Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 532 kJ/127 kcal Tłuszcz: 4,1 g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g Węglowodany: 16,4 g - w tym cukry: 5,1 g Białko: 5,6 g Sól: 1,4 g Metoda przygotowania Danie może być odgrzane w rondelku lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię opakowania i podgrzewać około 2-3 minuty (750 W). Warunki przechowywania Koniecznie przechowywać w temperaturze 2–5°C, a po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Producent/Dystrybutor Eat Me Sp. z o.o. ul. Krakowskie Przedmieście 14 00–325 Warszawa Solec 29k, 05-532 Baniocha 512 007 747 (zamówienia) 500 724 007 (zamówienia) 786 866 350 (księgowość) biuro@eatme.pl