Ciasto Rafeallo Ciasto z kremem kokosowym i wiórkami kokosowymi. Składniki Śmietana 36% (śmietanka, stabilizator: karagen), biszkopt [cukier, mąka pszenna, skrobia natywna pszenna, substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany), emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym), syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, stabilizator (karboksymetyloceluloza), enzymy (pszenica)], masa jajowa pasteryzowana (wybita treść kurzych jaj świeżych), wiórki kokosowe, nadzienie o smaku kokosowym [woda, syrop glukozowy, cukier, skrobia modyfikowana, rafinowany tłuszcz palmowy, substancja zagęszczająca (celuloza), aromat,barwnik (dwutlenek tytanu), sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), kwas (kwas winowy L(+)-), emulgator (polisorban 60)], stabilizator do śmietany: skrobia modyfikowana, glukoza. Informacje dla alergików Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam i soję. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1405 kJ/ 337 kcal Tłuszcz 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g Węglowodany 25 g w tym cukry 13 g Błonnik 1,76 g Białko 3,72 g Sól 0,09 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od 1-8 °C. Producent/Dystrybutor Produkcja własna: Kwitnąca Sp. z o.o. ul. Aspekt 79 01-904 Warszawa