Składniki jagody C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku) substancja żelująca - pektyna regulator kwasowości - kwas cytrynowy substancje zagęszczające - guma guar i guma ksantanowa Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu Łączna zawartość cukru 38 g na 100 g produktu Kraj Kraj pochodzenia Polska Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około 4°C. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta STOVIT GROUP Sp. z o.o. ul. Transportowa 4 85-790 Bydgoszcz Adres internetowy www.stovit.com.pl Kontakt STOVIT GROUP Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Transportowa 4 85-790 Bydgoszcz Adres zwrotny STOVIT GROUP Sp. z o.o. ul. Transportowa 4 85-790 Bydgoszcz www.stovit.com.pl www.facebook.com/DzemyStovit Waga Waga brutto 456 Marka Stovit Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 250 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Polsce. Rozmiar opakowania 250 Rodzaj opakowania Typ Słoik Informacje o recyklingu Opakowanie Szkło - powszechnie recyklingowane Nazwa produktu uregulowana prawnie Konfitura z jagód. Niskosłodzona. Produkt pasteryzowany. Media społecznościowe www.facebook.com/DzemyStovit Marka standaryzowana Marka Stovit Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Język produktu Język danych polski Główny język opisu polski