Pierogi ruskie. Składniki mąka pszenna, ziemniaki 15%, woda, twaróg półtłusty 10%, cebula, olej rzepakowy, sól, mix piekarniczy (mąka pszenna serwatkowa w proszku (z mleka), mąka sojowa, kurkuma), pieprz czarny. Informacje dla alergików Produkt może zawierać seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 663 kJ / 157 kcal Tłuszcz: 3,26 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,04 g Węglowodany: 24,01 g - w tym cukry: 2,58 g Błonnik: 2,82 g Białko: 6,56 g Sól: 1,07 g Metoda przygotowania Wrzucić na posolony wrzątek, gotować 4 min., podsmażyć na patelni lub podgrzać w kuchence mikrofalowej. Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +2°C do +4°C.