Serek o smaku tutti frutti. Składniki serek z mleka pasteryzowanego 76%, wsad smakowy (cukier, żelki 5,4% (substancja żelująca: guma gellan, barwniki: karminy, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, karoteny, annato), syrop glukozowo-fruktozowy (z pszenicy), aromat); cukier, tłuszcz roślinny 4% (palmowy, shea, kokosowy), żelatyna wieprzowa, substancje zagęszczające: guma guar, mączka chleba świętojańskiego; aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Wartości odżywcze w 100 g produktu: wartość energetyczna 454 kJ/108 kcal, tłuszcz 4 g, - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2 g, węglowodany 11 g, - w tym cukry 11 g, białko 7 g, sól 0,1 g. Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.