CASTELLO Danablu Extra Creamy 60+ Duński ser pleśniowy

CASTELLO Danablu Extra Creamy 60+ Duński ser pleśniowy
8,99zł

Składniki mleko pasteryzowane sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna kultury pleśniowe stabilizator: chlorek wapnia Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1653 kJ/400 kcal Tłuszcz 37 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23 g Węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g Białko 17 g Sól 3,2 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1653.00000 Wartość energetyczna (kcal) 400.00000 Tłuszcz (g) 37.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 23.00000 Węglowodany (g) 0.50000 w tym cukry (g) 0.50000 Białko (g) 17.00000 Sól (g) 3.20000 Przechowywanie Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Kontakt Arla Foods SA Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Waga Waga brutto 122 Marka Castello Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Opakowanie logistyczne GTIN 05901042002791 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 100 Rozmiar opakowania 100 Rodzaj opakowania Typ Opakowanie Nazwa produktu uregulowana prawnie Duński ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni. Chronione Oznaczenie Geograficzne. Marka standaryzowana Marka Castello Podmarka Podmarka Danablu Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Green Dot Chronione oznaczenie geograficzne

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog