Składniki ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia) zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy) Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g sera Wartość energetyczna 678 kJ/163 kcal Tłuszcz 10 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6 g Węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g Białko 17 g Sól 2,8 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 678.00000 Wartość energetyczna (kcal) 163.00000 Tłuszcz (g) 10.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 6.60000 Węglowodany (g) 0.50000 w tym cukry (g) 0.50000 Białko (g) 17.00000 Sól (g) 2.80000 Kraj Kraj pochodzenia Dania Przechowywanie Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Kontakt Arla Foods SA Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Waga Waga brutto 458 Marka Arla Apetina Format oznakowania alergenów Tłusty druk Opakowanie logistyczne GTIN 05760466929042 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 430 Masa po odsączeniu 200 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE. Rozmiar opakowania 430 Rodzaj opakowania Typ Kubek Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej z oregano i słodką bazylią Marka standaryzowana Marka Arla Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów