Składniki ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia) zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy) Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g sera: Wartość energetyczna 1078 kJ/260 kcal Tłuszcz 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g Węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g Białko 15 g Sól 3,0 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1078.00000 Wartość energetyczna (kcal) 260.00000 Tłuszcz (g) 22.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 14.00000 Węglowodany (g) 0.50000 w tym cukry (g) 0.50000 Białko (g) 15.00000 Sól (g) 3.00000 Kraj Kraj pochodzenia Dania Przechowywanie Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres internetowy www.arla.pl Kontakt Arla Foods SA Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo www.arla.pl Waga Waga brutto 460 Marka Arla Apetina Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 430 Masa po odsączeniu 200 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Danii. Rozmiar opakowania 430 Rodzaj opakowania Typ Kubek Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej. Marka standaryzowana Marka Arla Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów