Makaron 4-jajeczny nierówno siekany - kluski. Składniki Mąka pszenna makaronowa jaja (18%) = 4 jaja/1 kg mąki woda przyprawa: kurkuma. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1543 kJ / 365 kcal Tłuszcz 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g Węglowodany 69 g w tym cukry 2,7 g Białko 13 g Błonnik 4,5 g Sól 0,09 g Metoda przygotowania Czas gotowania 5-6 minut. Warunki przechowywania Przechowywac w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. Producent/Dystrybutor Wyprodukowano w Polsce: Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A. Ludwin Kolonia 58, 21-075 Ludwin jakosc@pol-mak.pl tel. (81) 757 00 90