Baton z czekolady mlecznej z kremem o smaku orzechów laskowych i waflem. Składniki Krem o smaku orzechów laskowych 51%: cukier, oleje roślinne - olej palmowy, olej z nasion bawełny, olej słonecznikowy (w różnych proporcjach), mleko odtłuszczone w proszku (zawiera laktozę), tłuszcz roślinny (olej palmowy), serwatka w proszku (zawiera mleko, laktozę), kakao niskotłuszczowe w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, środek aromatyzujący: orzechy orzechy laskowe. Czekolada mleczna 46%: cukier, masło kakaowe, masa kakaowa, mleko pełne w proszku (zawiera laktozę), emulgator: lecytyna sojowa, środek aromatyzujący: wanilina. Wafel 3%: mąka pszenna ( zawiera gluten), skrobia kukurydziana, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej z ziaren palmowych), mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa, środek spulchniający: wodorowęglan sodu, sól, barwnik: karmel amaniakalno-siarczynowy. Zawartość proszku kakaowego w czekoladzie mlecznej przynajmniej 37%. Informacje dla alergików Może zawierać śladowe ilości jaj, orzechów, nasion sezamu i produktów pochodnych. Może zawierać siarczyny. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2349 kJ / 564 kcal Tłuszcz: 36 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g Węglowodany: 52 g - w tym cukry: 45 g Błonnik: 3 g Białko: 6,4 g Sól: 0,23 g Warunki przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.