Składniki semolina z pszenicy durum Zalecenia dla alergików Soja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1510 kJ Wartość energetyczna 356 kcal Tłuszcz 1,6 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g Węglowodany 69,5 g w tym: cukry 3,1 g Błonnik 2,9 g Białko 14,5 g Sól 0,01 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1510.00000 Wartość energetyczna (kcal) 356.00000 Tłuszcz (g) 1.60000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.30000 Węglowodany (g) 69.50000 w tym cukry (g) 3.10000 Błonnik (g) 2.90000 Białko (g) 14.50000 Sól (g) 0.01000 Kraj Kraj pochodzenia Włochy Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Rummp S.P.A. Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy Kontakt Rummp S.P.A. Adres kontaktowy Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy Adres zwrotny Rummp S.P.A. Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy Waga Waga brutto 506 Marka Rummo Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować Od temperatury otoczenia Wskazówki: czas gotowani 8 minut. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku. Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 500 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Włochy. Pochodzenie pszenicy: UE i spoza UE Rozmiar opakowania 500 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 81 - Papier i tektura/plastik Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron z semoliny z pszenicy durum. Marka standaryzowana Marka Rummo Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Green Dot