Pierogi z kapustą i pieczarkami. Składniki mąka pszenna, kapusta kwaszona 27%, woda, olej rzepakowy, susz pieczarkowy 0,5%, mix piekarniczy (mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mąka sojowa, kurkuma), sól, cukier, pieprz czarny. Informacje dla alergików Produkt może zawierać seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 685 kJ / 163 kcal Tłuszcz: 4,76 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,49 g Węglowodany: 23,86 g - w tym cukry: 1,98 g Błonnik: 4,04 g Białko: 4,20 g Sól: 1,15 g Metoda przygotowania Wrzucić na posolony wrzątek i gotować 4 min.. Można podsmażyć na patelni lub w kuchence mikrofalowej. Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +2°C do +4°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48h.