ANNA ZARADNA Rękaw do pieczenia dużych porcji mięsa 5m Najsmaczniejsze pieczone mięsa, drób, ryby, owoce i warzywa to te przyrządzane w rękawie do pieczenia Anna Zaradna. Używając rękawa podczas pieczenia zachowujesz w potrawach pełnię aromatu, witaminy oraz mikroelementy. Dzięki temu podajesz zdrowe i soczyste dania. Tak przygotowane potrawy są również mniej kaloryczne, bo piekąc je w rękawie nie ma konieczności dodawania tłuszczu. Rękaw do pieczenia Anna Zaradna jest wytrzymały na wysokie temperatury, nie ma obawy, że rękaw pęknie. Możesz używać go w kuchence mikrofalowej, piekarniku gazowym i elektrycznym w temperaturze do 200 st. C. W opakowaniu znajduje się 10 klipsów umożliwiających szybkie i łatwe zawiązanie rękawa do pieczenia. Jak używać? Rękaw do pieczenia znakomicie sprawdzi się podczas pieczenia mięsa, ale również ryb, warzyw i innych produktów spożywczych. Odetnij kawałek rękawa do pieczenia o około 20 cm więcej niż wynosi długoś pieczonej potrawy. Włóż potrawę do rękawa do pieczenia i zamknij załączonymi klipsami. Pamiętaj aby rękaw podczas pieczenia nie dotykał ścianek piekarnika. Cechy produktu Długość: 5 m Szerokość: 36 cm Grubość folii: 12 µm Wytrzymały na wysokie temperatury: do 200°C W opakowaniu 10 klipsów do zamknięcia Producent/Dystrybutor Stella Pack S.A. ul. Krańcowa 67 21-100 Lubartów www.annazaradna.com.pl