Ekologiczny napój na bazie fermentowanej herbaty i soków z polskich owoców, naturalny probiotyk i źródło witamin z eko sokami z rabarbaru i jabłek. Komucha to mocny i zdecydowany smak, oryginalna receptura, własna produkcja i ekologiczne składniki. Każda butelka zawiera miliony dobroczynnych bakterii, które wspomagają nasz układ odpornościowy i zaspokajają pragnienie w upalne dni. Opakowanie: butelka szklana 330 ml. Składniki 70% kombucha (woda strukturyzowana, zaczyn herbaciany*, cukier trzcinowy*, konsorcjum mikroorganizmów – kombucha, 0,5% zielona herbata*, 0,5% pokrzywa*), 15% sok z jabłek*, 15% sok z rabarbaru*. *składniki pochodzące z ekologicznych upraw. Wartości odżywcze w 100 ml produktu: Wartość energetyczna 120 kJ / 29 kcal Tłuszcz <0,1 g w tym kwasy nasycone <0,1 g Węglowodany 7,1 g w tym cukry 6,8 g Białko 0,5 g Sól 0,0 g Warunki przechowywania Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Producent/Dystrybutor Charsznickie Pola Natury Sp. z o.o. Spółka komandytowa ul. Józefa Marcika 4 30-443 Kraków tel. 505 649 974 tel. 603 592 276 biuro@chpn.pl Inne informacje Pojawienie się osadi i żelu jest naturalną kolonią grzyba harbacianego. Ze względu na naturalne składniki kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić.