Składniki filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (Clupeaharengus, złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (obszar połowu FAO 27) (A - Morze Norweskie, B - Morze Północne, C - Islandia)) (77,3 %) sól regulatory kwasowości: cytryniany sodu, kwas cytrynowy, lakton kwasu glukonowego wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy przeciwutleniacz: kwas askorbinowy substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu olej rzepakowy (22,7 %) mieszanka przypraw (0,5 %) Zalecenia dla alergików Migdały Może zawierać Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Jaja Może zawierać Ryba Zawiera Mleko Może zawierać Gorczyca Może zawierać Sezam Może zawierać Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 780 kJ/188 kcal tłuszcz 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,0 g węglowodany 1,0 g w tym cukry 0,3 g białko 13 g sól 3,5 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 780.00000 Wartość energetyczna (kcal) 188.00000 Tłuszcz (g) 15.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4.00000 Węglowodany (g) 1.00000 w tym cukry (g) 0.30000 Białko (g) 13.00000 Sól (g) 3.50000 Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6 °C. Po otwarciu opakowania produkt należy spożyć w ciągu 24 godzin. Adres producenta G. Kanaševičius' Sole Proprietorship DESĖ, Kaišiadorys District, Žąsliai Neighbourhood, Naujažerisst. 2A, Litwa tel./fax +370 34644300; www.dese.lt Adres internetowy www.nickal.pl Kontakt Nickal Sp. z o.o. Adres kontaktowy Marywilska 26, 03-228 Warszawa Email kontaktowy info@nickal.pl Adres zwrotny Nickal Sp. z o.o., Marywilska 26, 03-228 Warszawa, tel.: +48 22 612 68 77, fax: +48 22 612 68 71; info@nickal.pl www.nickal.pl Adres importera Nickal Sp. z o.o., Marywilska 26, 03-228 Warszawa, tel.: +48 22 612 68 77, fax: +48 22 612 68 71; info@nickal.pl www.nickal.pl Waga Waga brutto 236 Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu Godziny 24 Format oznakowania alergenów Tłusty druk Podkreślenie Numer fax +48 22 612 68 71 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 220 Masa po odsączeniu 170 Pochodzenie Obszar połowu ryb Clupeaharengus, złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (obszar połowu FAO 27) (A - Morze Norweskie, B - Morze Północne, C - Islandia) Rozmiar opakowania 220 Rodzaj opakowania Typ Tacka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 7 - Inne (Tworzywa sztuczne) Marka standaryzowana Marka Unbranded Telefon kontaktowy +48 22 612 68 77 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Green Dot