GOONG Suszone grzyby mun Grzyby MUN są niskokaloryczne. Wykorzystywane są do zup, potraw duszonych oraz dań z WOK-a. Kraj produkcji: Chiny Waga: 50 g Składniki Grzyby mun („Auricularia polytricha (Mont.) Sacc.”). Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 799 kJ/ 198 kcal Tłuszcz 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany 0,5 g w tym cukry 0,5 g Białko 7,5 g Sól 0,2 g Metoda przygotowania Wypłukać grzyby dokładnie w letniej wodzie i umieścić w małej misce napełnionej gorącą wodą. Pozostawić do nasiąknięcia na 15 minut, odsączyć. Włożyć grzyby do wrzącej wody na jedną minutę i ponownie odsączyć. Warunki przechowywania Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od +12°C do +21°C. Producent/Dystrybutor Wyprodukowano w Chinach dla: Pamapol S.A. ul. Wieluńska 2 97-438 Rusiec www.goong.pl