HOUSE OF ASIA Papier do sajgonek tapiokowy

HOUSE OF ASIA Papier do sajgonek tapiokowy
5,24zł

Składniki skrobia z tapioki 97 % woda sól Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu przed przygotowaniem wartość energetyczna 1442 kJ / 340 kcal tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g węglowodany 84 g w tym cukry 0 g białko 0 g sól 1,12 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1442.00000 Wartość energetyczna (kcal) 340.00000 Tłuszcz (g) 0.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.00000 Węglowodany (g) 84.00000 w tym cukry (g) 0.00000 Białko (g) 0.00000 Sól (g) 1.12000 Kraj Kraj pochodzenia Wietnam Cechy bez namaczania naturalnie bezglutenowy Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania: 1. Rozłóż arkusz papieru na blacie. 2. Na całym arkuszu ułóż ugotowany makaron ryżowy i pozostałe składniki. 3. Zwiń ciasno w rulon. 4. Tak przygotowany spring roll jest gotowy do spożycia. Przechowywanie Najlepiej spożyć przed, numer partii: w prawym dolnym rogu opakowania. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Zużyć w ciągu 3 miesięcy. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl Adres internetowy www.houseofasia.pl Kontakt De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Adres kontaktowy Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska Adres zwrotny De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl Waga Waga brutto 62 Marka House of Asia Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu miesiąc/miesiące/miesięcy 3 Dodatkowe informacje Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na: www.houseofasia.pl Informacje dot. stylu życia Bezglutenowy Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 50 Rozmiar opakowania 50 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 5 - PP Przepisy Spring rolls z kurczakiem Składniki: - 12 szt. Papieru tapiokowego - 100 g makaronu Vermicelli - 200 g piersi z kurczaka - 1 świeży ogórek (bez miąższu) pokrojony w słupki - 1 marchewka pokrojona w słupki - 100 g świeżych kiełków fasoli mung - 1 pęczek dymki pokrojonej w kawałki 3 cm - 1/2 pęczka kolendry Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotuj wg wskazówek na opakowaniu, następnie przelej zimną wodą i dobrze odsącz. 2. Piekarnik rozgrzej do 175°C i piecz kurczaka przez 15 minut. Wyjmij i pozostaw do ostygnięcia, pokrój w cienkie plastry. 3. Na papierze tapiokowym ułóż makaron, kurczaka, marchewkę, ogórka, dymkę, kiełki, gałązki kolendry i zwiń zgodnie z instrukcją. 4. Spring rolls podawaj na zimno. Jeżeli lubisz ostre smaki spring rollsy podawaj z Sosem chili Sambal Oelek, jeżeli wolisz słodkie - serwuj z Sosem Teriyaki. Nazwa produktu uregulowana prawnie Papier tapiokowy cienki - nie wymaga namaczania. Marka standaryzowana Marka House of Asia Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog