Składniki makaron typu noodle 79 % [mąka pszenna, olej palmowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany potasu] sos w płynie 19 % [sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), olej słonecznikowy, cukier, wzmacniacze smaku: E621, E635; przyprawy: chrzan, imbir, pieprz czarny, ziele angielskie, aromaty, cebula, laktoza z mleka, ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; przyprawa warzywna (warzywa: cebula, marchewka, seler: olej słonecznikowy, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, sól, czosnek, pieprz czarny)] szczypior marchew mięso wołowe w kawałkach 0,7 % Zalecenia dla alergików Seler Zawiera Skorupiaki Może zawierać Jaja Może zawierać Ryba Może zawierać Mleko Zawiera Mięczaki Może zawierać Gorczyca Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Zawiera Dwutlenek siarki / siarczyny Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 100 g: Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 1 porcji (180 g): Energia: 1017 kJ / 243 kcal 1839 kJ / 440 kcal Tłuszcz: 13 g 24 g w tym kwasy nasycone: 5,8 g 10,5 g Węglowodany: 26 g 46 g w tym cukry: 2,2 g 4,0 g Białko: 4,7 g 8,5 g Sól: 1,6 g 2,8 g Opakowanie zawiera 1 porcję (180 g produktu po przygotowaniu). Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 100 g: Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: w 1 porcji (180 g): Wartość energetyczna (kJ) 1017.00000 1839.00000 Wartość energetyczna (kcal) 243.00000 440.00000 Tłuszcz (g) 13.00000 24.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 5.80000 10.50000 Węglowodany (g) 26.00000 46.00000 w tym cukry (g) 2.20000 4.00000 Białko (g) 4.70000 8.50000 Sól (g) 1.60000 2.80000 Kraj Kraj pochodzenia Produkt UE Cechy pikantne Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania: 1. Otwórz wieczko kubka i oderwij platynkę, wyjmij saszetkę z przyprawą. Zalej makaron 280 ml wrzącej wody (do miejsca wskazanego na opakowaniu). 2. Przykryj kubek wieczkiem plastikowym i pozostaw na 3 minuty. 3. Odlej wodę przez otwory w wieczku, odkryj wieczko. 4. Dodaj sos, dokładnie wymieszaj i gotowe! Przechowywanie Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii: data i numer partii na spodzie kubka. Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Ajinomoto Poland Sp. z o.o. ul. Klimczaka 1, 02-797 Warszawa www.ajinomoto.com.pl Instagram: oyakatatomistrz Facebook: oyakatatomistrz Adres internetowy www.ajinomoto.com.pl Kontakt Ajinomoto Poland Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Klimczaka 1, 02-797 Warszawa Adres zwrotny Ajinomoto Poland Sp. z o.o. ul. Klimczaka 1, 02-797 Warszawa www.ajinomoto.com.pl Instagram: oyakatatomistrz Facebook: oyakatatomistrz Waga Waga brutto 118 Marka OYAKATA Dodatki Wzmacniacze smaku Zawiera Smaki / Aromaty Zawiera Format oznakowania alergenów Podkreślenie Dodatkowe informacje www.oyakata.com.pl Marka producenta Marka Ajinomoto Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 93 Pozostałe informacje RSPO - Round Table on Sustainable Palm Oil - Mixed, 4-0284-12-100-00 Rozmiar opakowania 93 Rodzaj opakowania Typ Kubek Nazwa produktu uregulowana prawnie Danie instant z sosem i makaronem typu noodle - o smaku wołowiny wasabi. Media społecznościowe Instagram: oyakatatomistrz Facebook: oyakatatomistrz Marka standaryzowana Marka Oyakata Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć Opakowanie zawiera 1 porcję (180 g produktu po przygotowaniu). Liczba użyć Liczba czynności użycia Porcje 1 Logotypy stron trzecich Green Dot RSPO - Round Table on Sustainable Palm Oil