Składniki skrobia z manioku (tapioka) 90 % woda Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu przed przygotowaniem: Wartość energetyczna 1503 kJ / 354 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 88 g w tym cukry 3,3 g Błonnik 0,9 g Białko 0 g Sól 0 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1503.00000 Wartość energetyczna (kcal) 354.00000 Tłuszcz (g) 0.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.00000 Węglowodany (g) 88.00000 w tym cukry (g) 3.30000 Błonnik (g) 0.90000 Białko (g) 0.00000 Sól (g) 0.00000 Kraj Kraj pochodzenia Tajlandia Cechy składnik deserów Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Chronić przed nasłonecznieniem. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska Kontakt De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Adres kontaktowy Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska Adres zwrotny De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska Waga Waga brutto 378 Marka QF Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 370 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Kraj pochodzenia: Tajlandia. Rozmiar opakowania 370 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 7 - Inne (Tworzywa sztuczne) Przepisy Deser z tapioki z pulpą mango 8 porcji Czas przygotowania: 20 minut Składniki: - 100 g perełek z tapioki - 8 łyżek pulpy mango QF - 100 ml kremu kokosowego Kara (23-26 % tłuszczu) - 500 ml wody - 3 listki świeżej mięty do dekoracji Przygotowanie: 1. Wodę wlej do garnka i zagotuj. Dodaj tapiokę i gotuj na małym ogniu przez 20 minut często mieszając. Pod koniec gotowania dodaj krem kokosowy i wymieszaj. Odstaw do wystudzenia. 2. Tapiokę przełóż do pucharków i polej pulpą mango. Udekoruj listkami świeżej mięty. Nazwa produktu uregulowana prawnie Perełki z tapioki. Marka standaryzowana Marka QF Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów