RANA Sos z dodatkiem grzybów Składniki Grzyby Shitake 34% (Lentinus edodes), pieczarka 21% (Agaricus bisporus), śmietana (z mleka), mleko, pełnotłusty twardy ser (z mleka), woda, masło (z mleka), skrobia, naturalne aromaty (zawierają pszenicę), sól. Informacje dla alergików Może zawierać jaja, orzechy, ryby, skorupiaki, gorczycę, soję, mięczaki i seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 326 kJ / 78 kcal Tłuszcz 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9 g Węglowodany 5,7 g w tym cukry <0,5 g Białko 2,8 g Sól 1,3 g Warunki przechowywania Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4°C do 6°C. Należy spożyć w ciągu 3 dni od otwarcia opakowania. Producent/Dystrybutor Pastificio Rana S.p.A. Via Pacinotti, 25 - 37057 San Giovanni Lupatoto (VR) Italia Wyprodukowano w fabryce w: Via Pacinotti, 25 - 37057 San Giovanni Lupatoto (VR), Italia