Świeży makaron tagliatelle Rana Makaron Tagliatelle Rana swój smaczny, domowy smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze. Oprócz mąki pszennej znajdziemy tam również jaja. Ma doskonale dobrany kształt, dzięki czemu nie tylko smakuje, ale również wspaniale wygląda. Makaron Tagliatelle Rana to sposób na wyczarowanie prostego, a jednocześnie bardzo efektywnego dania bez dużych nakładów pracy. Dla najlepszego rezultatu, należy gotować w dużej ilości wody. Może być dodatkiem do zup lub głównym elementem obiadu, na przykład z sosem lub warzywami. Składniki Mąka z pszenicy twardej durum, jaja 18%, woda. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1138 kJ / 269 kcal Tłuszcz 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g Węglowodany 50 g w tym cukry 0,9 g Białko 10 g Sól 0,07 g Metoda przygotowania Gotować przez 2 minuty w dużej ilości wrzącej osolonej wody, odcedzić i przyprawić do smaku. Warunki przechowywania Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4°C do 6°C. Należy spożyć w ciągu 3 dni od otwarcia opakowania. Producent/Dystrybutor Pastificio Rana S.p.A. Via Pacinotti, 25 - 37057 San Giovanni Lupatoto (VR) Italia Wyprodukowano w fabryce w: Via Locatelli, 6 - 12033 (CN), Italia