SOI SOI Algi morskie marynowane sałatka z marchewką po koreańsku 200 g SOI SOI Algi morskie marynowane sałatka z marchewką po koreańsku to wyjątkowa przystawka łącząca bogactwo smaków kuchni azjatyckiej z pikantnym akcentem koreańskim. Sałatka o wadze 200 g bazuje na marynowanych algach morskich (Laminaria japonica, kraj pochodzenia: spoza UE) w połączeniu z chrupiącą marchewką w stylu koreańskim, znaną z wyrazistego, słodko-ostrego smaku. Idealna jako dodatek do sushi, dań ryżowych, mięs, ryb lub jako samodzielna przekąska. Produkt pakowany próżniowo. Kraj pochodzenia wodorostów: Chiny. Składniki Listownica japońska (kapusta morska) (Laminaria japonica) (57,4%), woda, marchew, cukier, sól, olej słonecznikowy (C)* lub olej rzepakowy (D)*, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), mieszanka przypraw, substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu). *litery (C) i (D) w wykazie składników informują o tym, który olej został użyty do produkcji produktu. Informacja jest przedstawiona w formie litery C lub D umieszczonej obok numeru partii. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 192 kJ / 46 kcal Tłuszcz 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany 7,4 g w tym cukry 4,9 g Białko 1,2 g Sól 1,6 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6 °C. Produkt gotowy do spożycia. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C i spożyć w ciągu 7 dni. Numer partii/koda typu oleju: patrz z tyłu opakowania. Producent/Dystrybutor Wyprodukowano dla:"Atlantika International SIA" "Surimi" Mucenieki Ropazu district Latvia, LV-2137 Dystrybutor w Polsce: Nickal Sp. z 0.0. ul. Marywilska 26 03-228 Warszawa www.nickal.pl