SOKOŁÓW Roślinny Z gruntu dobre Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym Bezmięsne gołąbki idealnie uformowane w liściu kapusty w aromatycznym grzybowym sosie to smakowita propozycja na szybkie danie. Produkt bez dodatku konserwantów, bezglutenowy w 100% wyprodukowany z naturalnych składników. Składniki Gołąbki – 2 sztuki- 65% (kapusta 46%), woda, ryż (12,8%), pieczarka (12%), podgrzybek (4,5%), cebula (3,8%), sól spożywcza, olej rzepakowy, natka pietruszki (0,1%), przyprawy), sos – 35% (woda, pieczarki (25%), cebula, podgrzybek (5%), mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól spożywcza, natka pietruszki, pieprz). Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 286 kJ / 68 kcal Tłuszcz 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany 10 g w tym cukry 1 g Białko 2,1 g Sól 0,9 g Metoda przygotowania Danie wystarczy podgrzać w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 3 minut (900 W). Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze 1-25°C, a po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 godzin. Producent/Dystrybutor Sokołów S.A. Al. 550-lecia 1 08-300 Sokołów Podlaski