SUSHI TOKYO Zupa Pho na bazie bulionu drobiowo-wołowego

SUSHI TOKYO Zupa Pho na bazie bulionu drobiowo-wołowego
17,49zł

SUSHI TOKYO Zupa Pho na bazie bulionu drobiowo-wołowego 425 g Zupa na bazie bulionu drobiowo-wołowego z dodatkiem makaronu ryżowego, gotowanego boczku chashu lub krewetek gotowanych, szczypioru, czosnku marynowanego oraz czerwonej papryczki chilli. Pho (czytaj "Fo") to tradycyjna wietnamska zupa, która jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni wietnamskiej. Aromatyczna, rozgrzewająca. Składniki Bulion 70,1 % [woda, mięso z kurczaka, mięso wołowe, imbir, sos rybny (sardela europejska (Engraulis encrasicolus) 77 %, sól, cukier), cukier, cebula, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, kardamon, anyż, cynamon], ugotowany makaron ryżowy typu Pho 23,6 % (ryż, substancja zagęszczająca: E1404, sól, emulgatory: E322, E466), gotowany boczek chashu 4,7% (100 g produktu wyprodukowano ze 140 g boczku wieprzowego) [boczek wieprzowy, sos chashu (sos sojowy (woda, ziarna soi, sól), mirin, cukier brązowy, sake)] A lub krewetki gotowane 4,7 % (Litopenaeus vannamei) (krewetki białe, sól) - B, szczypior 1,2%, czosnek marynowany 0,2% (czosnek, ocet spirytusowy, czerwona papryczka chilli), czerwona papryczka chilli 0,2%. Informacje dla alergików Produkt może zawierać: gluten, sezam, mleko, seler, gorczycę oraz jaja. Litera A lub B umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 119 kJ / 28 kcal Tłuszcz 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g Węglowodany 4,7 g w tym cukry <0,3 g Białko 1,5 g Sól 0,84 g Metoda przygotowania Ściągnąć górną część opakowania. Z dolnej miseczki wyjąć pojemnik z bulionem, zdjąć folię z obydwu części opakowań. Makaron wraz z dodatkami przełożyć do dolnej miseczki, następnie zalać bulionem i wstawic do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać 4-5 minut (moc 800 W). Ściągnąć górną część opakowania. Z dolnej miseczki wyjąć pojemnik z bulionem, zdjąć folię z obydwu części opakowań. Makaron wraz z dodatkami oraz bulionem przełożyć do garnka i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu ok. 1 minutę. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany w całej objętości, ponieważ urządzenia różnią się między sobą. Powyższe informacje powinno się traktować wyłącznie jako wskazówki. Warunki przechowywania Należy spożyć do: data z boku opakowania. Przechowywać w temperaturze 0°C -8°C. Termin przydatności do spożycia jest numerem partii. Producent/Dystrybutor Doppelt Piątek i Nogacz Sp. K. ul. Ostrowska 380D 61-312 Poznań www.doppelt.pl

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog