SUSHI TOKYO Zupa Shoyu Ramen na bazie bulionu wieprzowego

SUSHI TOKYO Zupa Shoyu Ramen na bazie bulionu wieprzowego
17,99zł

SUSHI TOKYO Zupa Shoyu Ramen z bulionem wieprzowym 440 g Zupa na bazie bulionu wieprzowego z dodatkiem makaronu ramen, gotowanego boczku chashu, gotowanego jaja, sosu shoyu oraz szczypioru. Shoyu ramen z wieprzowym bulionem to sycąca i aromatyczna zupa, idealna na każdą okazję. Łączy głęboki smak wieprzowego bulionu z wyrazistym sosem sojowym i różnorodnymi dodatkami, tworząc danie, które zadowoli każde podniebienie. Składniki Bulion 68,2% [woda, mięso wieprzowe (żeberka wieprzowe, boczek wieprzowy), sos shoyu 6,7% (sos sojowy (woda, ziarna soi, sól), sos sojowy (woda, ziarna soi, sól, alkohol pszenny), glukoza woda, cukier, sake solone (woda, ryż, sol), ekstrakt kombu w proszku (maltodekstryna, ekstrakt kombu, sól), hydrolizowane białko roślinne (hydrolizowane białko sojowe, olej szafranowy), naturalny ekstrakt shitake, ekstrakt drożdżowy (ekstrakt drożdżowy, sól), czosnek w proszku, cebula w proszku, koncentrat soku z gotowanej cebuli, kwas cytrynowy, pieprz biały mielony, guma ksantanowa)], ugotowany makaron ramen 18,2% (mąka pszenna, substancja utrzymująca wilgoć węglan sodu, tapioka, gluten, alkohol, mąka ziemniaczana), ugotowane jajo z zalewy 5% (jajo kurze, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, ocet), gotowany boczek chashu 4,5 % [100 g produktu wyprodukowano ze 140 g boczku wieprzowego (boczek wieprzowy, sos chashu (sos sojowy (woda, ziarna soi, sól), mirin, cukier brązowy, sake)], kukurydza konserwowa 2,3 % (kukurydza, woda, cukier, sól), szczypior 0,9%, naruto, maki [surimi (ryba (Nemipterus spp.), cukier, substancje utrzymujące wilgoć: difosforany, trifosforany), woda, skrobia modyfikowana, skrobia pszenna, rafinowany olej sojowy, cukier, słodkie wino ryżowe, sól, substancje utrzymujące wilgoć: węglan wapnia, chlorek wapnia; białko jaja w proszku, izolowane białko sojowe, barwnik: karmin], czerwona papryka chilli. Informacje dla alergików Produkt może zawierać: skorupiaki, sezam, mleko, seler oraz gorczycę. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 659 kJ / 154 kcal Tłuszcz 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g Węglowodany 29 g w tym cukry 4,5 g Białko 6,3 g Sól 1,9 g Metoda przygotowania Ściągnąć górną część opakowania. Z dolnej miseczki wyjąć pojemnik z bulionem, zdjąć folię z obydwu części opakowań. Makaron wraz z dodatkami przełożyć do dolnej miseczki, następnie zalać bulionem i wstawic do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać 4-5 minut (moc 800 W). Ściągnąć górną część opakowania. Z dolnej miseczki wyjąć pojemnik z bulionem, zdjąć folię z obydwu części opakowań. Makaron wraz z dodatkami oraz bulionem przełożyć do garnka i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu ok. 1 minutę. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany w całej objętości, ponieważ urządzenia różnią się między sobą. Powyższe informacje powinno się traktować wyłącznie jako wskazówki. Warunki przechowywania Należy spożyć do: data z boku opakowania. Przechowywać w temperaturze 0°C -8°C. Termin przydatności do spożycia jest numerem partii. Producent/Dystrybutor Doppelt Piątek i Nogacz Sp. K. ul. Ostrowska 380D 61-312 Poznań www.doppelt.pl

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog