Pasta z wegańskiego tuńczyka z chili Roślinna alternatywa dla tuńczyka wytwarzana z białka sojowego i oleju z alg. Dostarcza kluczowe składniki odżywcze wysokiej jakości ryb, takie duże ilości białka i kwasów tłuszczowych Omega-3 ze źródeł roślinnych. Odpowiedni dla wegan i wegetarian. Produkt sterylizowany. Masa netto: 100 g. Składniki Woda, olej rzepakowy, skrobia, włókna bambusowe, włókno grochu, białko grochu, cukier, białko sojowe, sól, naturalne aromaty, aromaty, 0,7% ostra papryka, zagęszczony sok z cytryny, barwnik: tlenek żelaza. Informacje dla alergików Może zawierać śladowe ilości glutenu, musztardy, selera, sezamu. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 917 kJ / 222 kcal Tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g Węglowodany 7,1 g w tym cukry 0,5 g Błonnik 4,3 g Białko 6 g Sól 1,5 g Warunki przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze od +4°C do +25°C. Po otwarciu należy przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 24 godzin. Producent/Dystrybutor Prefera Foods S.A. DN1, km 392+600, Oiejdea, 517293 Alba County Romania