Składniki mięso 23% (mięso wieprzowe, mięso wołowe) mąka PSZENNA woda olej rzepakowy masa JAJOWA pasteryzowana mąka SOJOWA MLEKO cebula tłuszcz wieprzowy błonnik PSZENNY por marchew sól przyprawy (zawierają SELER) substancja konserwująca: sorbinian potasu drożdże cukier aromaty Zalecenia dla alergików Seler Zawiera Jaja Zawiera Mleko Zawiera Gorczyca Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g Wartość energetyczna 1009 kJ/ 241 kcal Tłuszcz 13 g w tym kwasy nasycone 3,0 g Węglowodany 21 g w tym cukry 2,5 g Białko 9,7 g Sól 1,2 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1009.00000 Wartość energetyczna (kcal) 241.00000 Tłuszcz (g) 13.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3.00000 Węglowodany (g) 21.00000 w tym cukry (g) 2.50000 Białko (g) 9.70000 Sól (g) 1.20000 Cechy Laur Klienta 2018 nowa receptura bez wzmacniaczy smaku ciasto z polskiej mąki chrupiąca panierka Przechowywanie Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. Warunki przechowywania Min. temp. °C 0 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Kontakt Virtu Production sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Adres zwrotny Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Waga Waga brutto 1044 Marka Virtu Dodatki Wzmacniacze smaku Nie zawiera Format oznakowania alergenów Wielkie litery Instrukcje dotyczące przyrządzenia Instrukcje dotyczące przyrządzenia Ogólnie Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania. Smażyć w głębokim tłuszczu Od postaci schłodzonej Frytkownica: smażyć w temperaturze 180°C przez około 2 minuty. Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od postaci schłodzonej Kuchenka mikrofalowa 600 W: ogrzewać przez około 1,5 minuty. Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej Piekarnik: piec około 10 minut w temperaturze 200°C. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci schłodzonej Patelnia z rozgrzanym olejem: smażyć około 7 minut. Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 1 Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 1 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej do temperatury minimum +80°C w środku. Krokiety z ciasta naleśnikowego z mięsem wieprzowo-wołowym, panierowane, podsmażone. Marka standaryzowana Marka Virtu Jednostka (tekst opisowy) kg Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Kilogramów