Składniki kapusta kwaszona (30%) [kapusta biała, sól] woda makaron (20%) [mąka PSZENNA, semolina z PSZENICY twardej, woda] olej rzepakowy cebula maślak zwyczajny (2,5%) sól pieczarki suszone (0,3%) mąka PSZENNA przyprawy (zawierają SELER) substancja konserwująca: sorbinian potasu Zalecenia dla alergików Seler Zawiera Jaja Może zawierać Mleko Może zawierać Gorczyca Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g Wartość energetyczna 536 kJ / 128 kcal Tłuszcz 5,2 g w tym kwasy nasycone 0,5 g Węglowodany 16 g w tym cukry 1,2 g Białko 2,7 g Sól 1,1 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 536.00000 Wartość energetyczna (kcal) 128.00000 Tłuszcz (g) 5.20000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.50000 Węglowodany (g) 16.00000 w tym cukry (g) 1.20000 Białko (g) 2.70000 Sól (g) 1.10000 Cechy Laur Klienta 2018 bez wzmacniaczy smaku wygodnie i smacznie źródło błonnika Przechowywanie Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. Warunki przechowywania Min. temp. °C 0 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Kontakt Virtu Production sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Adres zwrotny Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Waga Waga brutto 1054 Marka Virtu Dodatki Wzmacniacze smaku Nie zawiera Format oznakowania alergenów Wielkie litery Instrukcje dotyczące przyrządzenia Instrukcje dotyczące przyrządzenia Ogólnie Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania. Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od postaci schłodzonej Kuchenka mikrofalowa: 600 W około 3 minuty. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci schłodzonej Patelnia: na rozgrzanej patelni około 7 minut. Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 1 Oświadczenia żywieniowe źródło błonnika Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 1 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron łazanki z kapustą kwaszoną, maślakiem zwyczajnym i pieczarkami. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce cieplnej do temperatury minimum +80 °C w środku. Marka standaryzowana Marka Virtu Jednostka (tekst opisowy) kg Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Kilogramów