Zalecenia dla alergików Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Jaja Może zawierać Mleko Może zawierać Gorczyca Może zawierać Soja Może zawierać Kraj Zapakowano w Polska Cechy mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Kontakt McCormick Polska S.A. Adres kontaktowy Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Adres zwrotny McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Waga Waga brutto 25 Marka Kamis Średnia miara Średnia miara (e) Dodatkowe informacje Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 20 Pozostałe informacje FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350 Rozmiar opakowania 20 Rodzaj opakowania Typ Saszetka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 81 - Papier i tektura/plastik Przepisy Grillowana ciabatta z pastą z fasoli i kiełkami Przygotowanie 25 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 1 puszka białej fasoli 2 łyżki koncentratu pomidorowego 4 łyżki oleju 1 cebula pokrojona w kostkę 1 łyżeczka kminku mielonego Kamis 1 łyżeczka majeranku Kamis ½ łyżeczki chili Kamis 4 ciabatty 4 łyżki oliwy 1 opakowanie ulubionych kiełków 5 rzodkiewek 10 pomidorków koktajlowych 1. Fasolę zmiksuj z koncentratem pomidorowym i 2 łyżkami oleju. 2. Dodaj cebulę podsmażoną na złoty kolor, kminek, majeranek, chili, wymieszaj. 3. Ciabatty przekrój na pól. Posmaruj oliwą, zrumień na grillu, ryflowanej patelni lub w piekarniku. 4. Ciabatty posmaruj pastą, dodaj kiełki, pokrojone pomidorki i plastry rzodkiewek. Nazwa produktu uregulowana prawnie Kminek mielony. Marka standaryzowana Marka Kamis Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich FSC