Cukierki w czekoladzie deserowej. Składniki cukier tłuszcze roślinne (palmowe) czekolada deserowa 19% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat) mleko pełne w proszku serwatka w proszku (z mleka) miazga z orzeszków arachidowych listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, emulgator: lecytyna sojowa, sól) kakao o obniżonej zawartości tłuszczu orzeszki arachidowe (kawałki) płatki karmelowe (cukier, syrop glukozowy) karmelizowane ziarno kakaowe (ziarno kakaowe, cukier) pasta kawowa (kawa, tłuszcz roślinny rzepakowy, emulgator: lecytyna sojowa) chrupki zbożowe (mąka pszenna, cukier, słód pszenny, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól, aromat) miazga kakaowa aromaty emulgator (lecytyna sojowa) tłuszcz kakaowy barwnik (ekstrakt z papryki) tłuszcz mleczny sól Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 47% Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2312 kJ/554 kcal Tłuszcz: 33 g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 15 g Węglowodany: 54 g - w tym cukry: 49 g Błonnik: 3,1 g Białko: 7,5 g Sól: 0,18 g Warunki przechowywania Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.