Składniki mąka pszenna makaronowa pasteryzowana masa jajeczna (9 %) przyprawa - kurkuma Zalecenia dla alergików Jaja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1504 kJ / 354 kcal Tłuszcz 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 74,2 g w tym cukry 3,4 g Błonnik 1,9 g Białko 10,3 g Sól 0,025 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1504.00000 Wartość energetyczna (kcal) 354.00000 Tłuszcz (g) 1.40000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.60000 Węglowodany (g) 74.20000 w tym cukry (g) 3.40000 Błonnik (g) 1.90000 Białko (g) 10.30000 Sól (g) 0.02500 Kraj Kraj pochodzenia Polska Przechowywanie Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl Adres internetowy www.asbabuni.pl Kontakt AS BABUNI Sp. z o.o. Adres kontaktowy 21-025 Niemce, ul. Różana 37 Adres zwrotny AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl Waga Waga brutto 256 Marka As-Babuni Format oznakowania alergenów Tłusty druk Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu (2 porcje). Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 7-9 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego! O producencie Firma Rodzinna Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 250 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Polsce Rozmiar opakowania 250 Rodzaj opakowania Typ Torebka Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron 2-jajeczny zacierka. Marka standaryzowana Marka As-Babuni Telefon kontaktowy 81 756 43 43 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć 5 porcji Liczba użyć Liczba czynności użycia Porcje 5